2012. november 21., szerda

Olcsó műanyag kuka dekorálás

Nem találok szavakat.

Azt hiszem épp az ilyen fantasztikus csináld magad ötletek miatt vagyok ennyire fanatikus ...

Ez egy olyan használati tárgy, amit megvesz az ember és max. odáig jut el a dizájn területén, hogy a bilikéket vagy fehéret válasszuk e, mert nem ez a fontos, hanem az, hogy a szemetet márpedig valamibe ki kell dobni és ez legyen olcsó majd úgyis eldugjuk a mosogató alatti szekrénybe.

Én oda nem tudom, mert az már foglalt, így nekem az olcsó műanyag kukám szem előtt van, ezért akartam venni egy szép piros fém kukát, ami megy a konyhámhoz.

Ez az ötlet storno. Nem fogok több mint tízezer forintot kiadni valami olyanért, aminél sokkal szebbet tudok csinálni szinte fillérekért.

Ha kíváncsi vagy olvass tovább, de előtte lájkold a blog facebook oldalát és akkor tuti egyetlen szuper ötlet sem kerül el.








Alapanyagok:
Olcsó műanyag fehér kuka
Univerzális festékek több színben (egy sötét és egy világos szín)
Festék spray (arany)
Poliuretán lakk
Sablon
Finom csiszolópapír (80-as)
Szivacs

Elkészítés:
A kukát a csiszolópapírral alaposan csiszoljuk át.
Először vigyük fel a világosabb szint, majd a sötétebb színt szivaccsal "maszatolva" hordjuk fel, hogy elérjük a márványos hatást.
Hagyjuk megszáradni, majd a sablont helyezzük fel ér rögzítsük cellux-al, majd arany színű festék spray-el fújjuk le, ha ez is megszáradt a poliuretán lakkal több rétegben fedjük le.

Természetesen olyan színekben készítsük el, ami illik a saját konyhánkhoz.


Forrás

2 megjegyzés:

Megosztás

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...